r
Nosalty Logó

Fehérbabsaláta almával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Pogácsa
Fehérbabsaláta almával
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

528
Kalória
33.1g
Fehérje
93.3g
Szénhidrátok
4.5g
Zsír
180.6g
Víz
13g
Koleszterin
21.2g
Rost
16.7g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 528 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 1057 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1279.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

Víz

  • Összesen
    180.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    495 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 528 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.2 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2558.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    863 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    509 mg
  • Foszfor
    971 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    186.6 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

Víz

  • Összesen
    361.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    990 micro
  • Kolin:
    203 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 1057 kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    390 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 161 kcal

Elkészítés

  1. A fehérbabkonzervet leszűrjük, jó átmossuk, lecsepegtetjük. Az almát héjastól apró kockára vágjuk.
  2. A fokhagymát belereszeljük a joghurtba, kevés sót szórunk bele, jól összekeverjük.
  3. A joghurtba belekeverjük a fehérbabot és az almát, lefedve állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc

Gyors saláta virsli mellé vacsorára.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Autentikus tzatziki

A tzatziki egy hagyományos, görög, fokhagymás-joghurtos-uborkás szósz illetve saláta, amely világszerte kedvelt. Gyrosmártásként is ismert, mivel általában a gyroshússal töltött ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!