r
Nosalty Logó

Fehér csokoládé mousse csokitojáskákban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csupasüti
Fehér csokoládé mousse csokitojáskákban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 353 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 2110 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 348 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 353 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.4 g

Zsír

  • Összesen
    130 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    406 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1525.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    453 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    546 mg
  • Nátrium
    446 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    189.4 g
  • Cukor
    175 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    344 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 2110 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    251.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 348 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fehér csokoládét és a tojáslikőrt egy edényben vízgőz fölött megolvasztjuk. Majd visszahűtjük langyosra.
  2. A tojássárgáját a porcukorral simára keverjük, egy másik keverőtálban a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük.
  3. A visszahűtött, folyékony csokoládét összekeverjük a tojássárgájával, utána a keményre vert tojásfehérjével.
  4. A hulala tejszínt felverjük.
  5. Majd a két keveréket óvatosan összekeverjük.
  6. Nyomózsákba tesszük a krémet, és a kettéválasztott csokitojásokba töltjük.
  • Elkészítettem: 21 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1468
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 03.

Ajánló

Kitűnő aszút, fehérbort.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fehér csokoládé mousse csokitojáskákban
Csupasüti 59 recept

Ötlet: Nyáron tálalhatod szép formás üvegpoharakban, friss bogyós gyümölcsökkel a tetején. Ami megmarad, és nem tudod benyomni a pocódba, addig tárold a hűtőben. Jó étvágyat hozzá! Több infót találsz a blogomban.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...