r
Nosalty Logó

Fahéjas eperkrémleves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Fahéjas eperkrémleves
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 493 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 56 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    186 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 124 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    859.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.6 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    744.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    279 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 493 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.9 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 56 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az epret alaposan megmossuk, negyedeljük, és összeturmixoljuk.
  2. Hozzáadjuk a mézet, a fahéjat, a joghurtot és az almalevet, az egészet egyneművé keverjük.
  3. Behűtve tálaljuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8559
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szerencsére idén sem lehet panasz az epertermésre, így amellett, hogy epret ettünk reggel, délben, és este, olyan finomságok is készültek belőle, mint lekvár, fagyi, különböző sütemények, és ez a pikáns, frissítő leves. A tavasz esszenciája egy könnyed, selymes, rózsaszín kompozícióba zárva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...