Epres-mangós smoothie
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 2% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
159
kcal
- 2% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
159
kcal
- 2% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.7 g
Zsír
-
Összesen 3.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 356.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 143 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.6 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 240.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 76 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 365 micro
-
β-crypt 79 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
159
kcal
- 2% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.7 g
Zsír
-
Összesen 3.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 356.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 143 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.6 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 240.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 76 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 365 micro
-
β-crypt 79 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
159
kcal
- 2% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 1.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 116.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 16 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.4 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 78.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 120 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
51
kcal
Elkészítés
- Az epret mossuk, durva darabokra vágjuk, majd a joghurttal és a cukorral pürésítjük. Egy pohárba öntjük.
- A mangót kockákra vágjuk, majd a narancslével pürésítjük, az epres joghurtra öntjük, és márványosra keverjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 68
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 3189
- Feltöltés dátuma: 2015. április 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Mangó helyett elkészíthetjük sárgabarackkal, eper helyett málnával. Nyáron az előkészített gyümölcsöt felhasználás előtt le is fagyaszthatjuk, vagy a pürésítéshez használjunk törtjeget is.