Édesköményes saláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
278
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
557
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 17.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 849.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 212 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 248 mg
-
Nátrium 306 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.8 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 434.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 130 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 183 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 122 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 23 micro
-
β-karotin 1247 micro
-
β-crypt 35 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1461 micro
Összesen
278
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 20.7 g
Zsír
-
Összesen 34.9 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1698.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 425 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 139 mg
-
Foszfor 495 mg
-
Nátrium 613 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.6 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 869.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 261 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 68 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 365 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 245 micro
-
Kolin: 118 mg
-
Retinol - A vitamin: 46 micro
-
α-karotin 46 micro
-
β-karotin 2493 micro
-
β-crypt 71 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2922 micro
Összesen
557
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.8 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 146.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 53 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 75.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 215 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 252 micro
Összesen
49
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldféléket megtisztítjuk, felaprítjuk, sózzuk, borsozzuk, citromlével locsoljuk meg.
- A szalonnát teflon serpenyőben felkockázva megpirítjuk.
- A joghurtba kevés sót és kaprot keverünk, a salátára öntjük, tetejét megszórjuka sült szalonnadarabokkal.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9218
- Feltöltés dátuma: 2012. február 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Vacsorára hárman háromfélét készítettünk magunknak. Én ezt ettem, nehogy elhízzak. Ez a kis szalonna szinte csak virtuális, de valójában kiváló kiegészítője a zsenge zöld ízeknek.