r
Nosalty Logó

Duplasajtos sült szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Duplasajtos sült szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 214 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7884.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    615 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    6494 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    289 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    472 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    423 micro
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7884.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    615 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    6494 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    289 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    472 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    423 micro
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    1463 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    580 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyeret megkenjük a kockasajttal.
  2. A főtt tojást felszeleteljük, és elosztjuk a szendvicseken.
  3. Reszelt sajttal megszórjuk őket.
  4. A paradicsomot vékony karikákra vágjuk, és a sajt tetejére tesszük.
  5. Sütőben, grillben vagy melegszendvics-sütőben pár perc alatt készre sütjük, hogy a sajt megolvadjon. Tetejére majonéz.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2698
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 24.

Ajánló

Teával egy finom reggeli lehet belőle, esetleg meleg vacsorának is tálalhatjuk. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy jó reggelivel könnyebben indul a nap.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...