r
Nosalty Logó

Duplán csokis muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pepa
Duplán csokis muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1042 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 4172 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 417 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    52.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    981.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    417 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132.3 g
  • Cukor
    81 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    271 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    175 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 1042 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    50 g

Zsír

  • Összesen
    208.7 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3926.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    959 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    430 mg
  • Foszfor
    1668 mg
  • Nátrium
    724 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    529 g
  • Cukor
    323 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1086 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    700 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    357 micro
Összesen 4172 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 417 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint, az étcsoki felét és a tejcsokit gőz felett összeolvasztjuk.
  2. Míg az előzőek olvadnak, a tojást habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal. Majd hozzáadjuk a tejfölt és a felolvadt margarinos csokit.
  3. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval, majd hozzáadjuk az eddigiekhez. Ha nagyon masszívnak érezzük a tésztát, hígíthatjuk egy kis tejjel.
  4. Az étcsoki másik felét összedaraboljuk, és belekeverjük a tésztába.
  5. Muffin formába adagoljuk a tésztát, és körülbelül 180 fokon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2182
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sok éve készítettem el először ezt a muffin receptet (sajnos már nem tudom hol találtam), és egyből a család kedvence lett. Nem a legolcsóbb csokis muffin, de megéri kipróbálni, mert tényleg nagyon finom. :) Az alja puhább lesz, a teteje egy kicsit ropogósabb. Nem kell drága csoki hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...