r
Nosalty Logó

Drukker langalló

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Rekalein
Drukker langalló
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 3409 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1110.6 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    170 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    349 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    4156 micro
  • β-crypt
    154 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    7429 micro
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    60.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6663.7 g
  • Cink
    1310 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    932 mg
  • Vas
    1021 mg
  • Magnézium
    556 mg
  • Foszfor
    2096 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    52 mg
  • Mangán
    48 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    543.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1609.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2139 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1791 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    127 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1214 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    401 micro
  • β-karotin
    24935 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    44574 micro
Összesen 3409 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.7 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    946 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    351 micro
  • Lut-zea
    1690 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük sós vízben, villával áttörjük, hűlni hagyjuk. A spenótot az olajon a felaprított fokhagymával megfonnyasztjuk, majd turmixgéppel pürésítjük. 100 ml langyos cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt.
  2. Egy nagy tálban elkeverjük a lisztet, a spenótpürét, a tört krumplit, a sót (én 1 tk-nyit tettem bele), az élesztőt és a maradék vizet, jól összegyúrjuk. Ha kell, adunk hozzá még lisztet. Meleg helyen kb. 45 perc alatt duplájára kelesztjük.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsiben ellapítjuk a tésztát, hogy mindenhová jusson, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük 15-20 perc alatt. Kb. félidőben vékonyan megkenjük tejföllel.
  4. A tejfölt a túróval elkeverjük, sózzuk ízlés szerint. A langallóra kenjük, pirospaprikával megszórjuk. A paradicsomot felkarikázzuk, a paprikát felkockázzuk, és a felszeletelt langallóra halmozzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 852
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Drukker langalló
Rekalein 27 recept

A foci EB alatt készült ez a piros-fehér-zöld langalló, mert mivel Olaszországban élünk, a paradicsom-mozzarella-bazsalikom kombináció sehogy sem passzolt a Ria Ria Hungáriához :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...