r
Nosalty Logó

Diós-nutellás szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Diós-nutellás szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1991 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 9957 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 480 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    136.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1357.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    649 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cukor
    152 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    459 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    475 micro
Összesen 1991 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    121.8 g

Zsír

  • Összesen
    682.3 g
  • Telített zsírsav
    190 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    204 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    261 g
  • Koleszterin
    2026 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6786.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1408 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    845 mg
  • Foszfor
    3246 mg
  • Nátrium
    1026 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    897.6 g
  • Cukor
    762 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3641 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    66 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    347 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    655 micro
  • Kolin:
    1786 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3443 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    2296 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2375 micro
Összesen 9957 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 480 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a diót, csokiport, lisztet.
  2. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd egyenként egy kisebb olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük, és 30 perc alatt megsütjük.
  3. Gőz fölött a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd amikor már sűrű krémet kapunk, hozzákeverjük a margarint, a nutellát és a diót.
  4. A krémet három részre osztjuk, megkenjük a lapokat, krém legyen felül.
  5. A csokit megolvasztjuk az olajjal, és óvatosan a krémre kenjük, tegyük hidegre pár órára.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 9833
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Május 1-jére készült.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...