r
Nosalty Logó

Diós gyümölcsös sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Diós gyümölcsös sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 853 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 332 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    999.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    422 mg
  • Nátrium
    230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.6 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    273 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 853 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    88.1 g

Zsír

  • Összesen
    273.5 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    91 g
  • Koleszterin
    942 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5995.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    1523 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    343 mg
  • Foszfor
    2530 mg
  • Nátrium
    1382 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    603.8 g
  • Cukor
    283 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    712 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2010 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    1638 micro
  • β-crypt
    157 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1268 micro
Összesen 5128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    130 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 332 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint a cukorral habosra kikeverjük.
  2. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, a tejet, a sütőporos vaníliás lisztet és a diót. Az aszalványokat belekeverjük.
  3. 24x22 cm-es sütőpapiros tepsibe sütjük 170-180 fokon. Amikor kihűlt, a felvert tejszínnel és gyümölccsel feldíszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x22
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1864
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom a sok gyümölccsel és a vagdalt dióval.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...