Currys paradicsomkrémleves kecskekrémsajttal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
194
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
770
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
46
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 249 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 365.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 725 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 6176 micro
-
Lut-zea 193 micro
Összesen
194
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.5 g
Zsír
-
Összesen 50.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 996.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 461 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 155 mg
-
Foszfor 232 mg
-
Nátrium 122 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 74.3 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 1463.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 241 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 163 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 49 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 105 micro
-
Kolin: 76 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2901 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 24705 micro
-
Lut-zea 772 micro
Összesen
770
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.9 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 58.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 14 mg
-
Nátrium 7 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 86.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 172 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1462 micro
-
Lut-zea 46 micro
Összesen
46
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A hagymát fokhagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk, majd 1 ek olajban megdinszteljük. Megszórjuk a curryval, további 1-2 percig dinszteljük, majd felöntjük a paradicsommal, és 500 ml vizzel. Felfőzzük, lefedve kb. 15 percig főzzük.
- A kakukkfüvet megmossuk, a leveleket letépkedjük, majd apróra vágjuk. A kakukkfüvet elkeverjük a citromhéjjal, lével és a maradék olajjal. Sóval, borssal fűszerezzük.
- A levest botmixerrel pürésítjük, sűrű szitán átpasszírozzuk. Sóval, borssal és mézzel ízesítjük. A levest tányérokra osszuk, megszórjuk a morzsolt krémsajttal, és meglocsoljuk a fűszeres olajjal.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 27
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2780
- Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű finom leves. Ízlés szerint ízesíthetjük erős paprikával is.