Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
Piskóta készítése
-
25g gesztenyeliszt81 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
5g xilit12 kcal
-
3g kókuszolaj22 kcal
-
0 kcal
Krém készítése
-
63g ricotta94 kcal
-
56 kcal
-
96g sárgabarack43 kcal
-
3g xilit6 kcal
Összesen
383
kcal
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
Piskóta készítése
-
100g gesztenyeliszt323 kcal
-
220g tojás277 kcal
-
20g xilit48 kcal
-
10g kókuszolaj89 kcal
-
0 kcal
Krém készítése
-
250g ricotta375 kcal
-
222 kcal
-
385g sárgabarack172 kcal
-
10g xilit24 kcal
Összesen
1530
kcal
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
Piskóta készítése
-
9.3g gesztenyeliszt30 kcal
-
20.5g tojás26 kcal
-
1.9g xilit4 kcal
-
0.9g kókuszolaj8 kcal
-
0 kcal
Krém készítése
-
23.3g ricotta35 kcal
-
7.4g sárgabaracklekvár21 kcal
-
35.8g sárgabarack16 kcal
-
0.9g xilit2 kcal
Összesen
142
kcal
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.4 g
Zsír
-
Összesen 14.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 211 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 582.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 172 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 216 mg
-
Nátrium 145 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 166.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 238 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 46 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 151 micro
-
α-karotin 17 micro
-
β-karotin 1000 micro
-
β-crypt 97 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 323 micro
Összesen
383
kcal
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 53.5 g
Zsír
-
Összesen 58.2 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 843 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2330.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 686 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 112 mg
-
Foszfor 866 mg
-
Nátrium 579 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 195.9 g
-
Cukor 73 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 665.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 953 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 43 mg
-
D vitamin: 184 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 142 micro
-
Kolin: 631 mg
-
Retinol - A vitamin: 602 micro
-
α-karotin 68 micro
-
β-karotin 4000 micro
-
β-crypt 390 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1292 micro
Összesen
1530
kcal
- 5% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 78 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 216.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 64 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 81 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.2 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 89 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 56 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 372 micro
-
β-crypt 36 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 120 micro
Összesen
142
kcal
Hozzávalók
Piskóta készítése
-
100 g gesztenyeliszt
-
4 db tojás
-
1 ek kókuszolaj
Krém készítése
-
4 ek sárgabaracklekvár
-
5 közepes db sárgabarack
-
1 ek xilit
Elkészítés
Piskóta készítése
- Először a folyékony hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a lisztet, és tovább keverjük. Sütőpapírral bélelt, 18 cm-es, kapcsos tortaformába öntjük, és 170 fokon sütjük kb. 25 percig.
Krém készítése
- Amikor kész a piskóta, ha tudjuk, vágjuk ketté, ha nem, akkor ez lesz az alja. Megkenjük baracklekvárral, rá a xilites ricotta, arra pedig daraboljunk barackot. Ha van még egy piskótánk, akkor ugyanezt megismételjük. Jó étvágyat hozzá. :)
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 18
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 2333
- Feltöltés dátuma: 2014. július 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Itt a barackszezon, és mindig is imádtam a gyümölcsös tortákat. :)