r
Nosalty Logó

Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 383 kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 1530 kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 142 kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    1000 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 383 kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    843 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2330.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    686 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    866 mg
  • Nátrium
    579 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.9 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    953 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    602 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    4000 micro
  • β-crypt
    390 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1292 micro
Összesen 1530 kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    372 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 142 kcal

Hozzávalók

Piskóta készítése

Krém készítése

Elkészítés

Piskóta készítése

  1. Először a folyékony hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a lisztet, és tovább keverjük. Sütőpapírral bélelt, 18 cm-es, kapcsos tortaformába öntjük, és 170 fokon sütjük kb. 25 percig.

Krém készítése

  1. Amikor kész a piskóta, ha tudjuk, vágjuk ketté, ha nem, akkor ez lesz az alja. Megkenjük baracklekvárral, rá a xilites ricotta, arra pedig daraboljunk barackot. Ha van még egy piskótánk, akkor ugyanezt megismételjük. Jó étvágyat hozzá. :)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 18
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2333
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a barackszezon, és mindig is imádtam a gyümölcsös tortákat. :)

Hozzávalók

Piskóta készítése

Krém készítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...