r
Nosalty Logó

Csupa csokis piskóta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Kiss Móni
Csupa csokis piskóta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

1022
Kalória
25.3g
Fehérje
105.1g
Szénhidrátok
59.7g
Zsír
131.9g
Víz
363.8g
Koleszterin
10.3g
Rost
61.8g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1022 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 4080 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 271 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    25.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    364 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1811.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    770 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.1 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    131.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    394 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    388 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 1022 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    101.3 g

Zsír

  • Összesen
    238.7 g
  • Telített zsírsav
    130 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1455 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7245.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    1649 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    702 mg
  • Foszfor
    3080 mg
  • Nátrium
    1604 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.5 g
  • Cukor
    247 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

Víz

  • Összesen
    527.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1575 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    948 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1552 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    296 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1562 micro
Összesen 4080 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    479.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 271 kcal

Elkészítés

A piskótához

  1. Elkészítjük a piskótát. A tojássárgáját, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A lisztet és a sütőport egy tálba összekeverjük.
  2. A tojásfehérjéből kemény habot készítünk. A tojássárgájás masszához hozzáadjuk a sütőporos lisztet, jól eldolgozzuk, majd a tojásfehérjéből készített habot belekanalazzuk, és óvatossan beleforgatjuk, keverjük, hogy ne nagyon törjön meg.
  3. Hozzáadjuk a kakaóport, jól összekeverjük.
  4. Ha kész, akkor megsütjük kivajazott kilisztezett tepsiben.(tűpróba!)
  5. Elkészítjük a krémet.
  6. A csokit és a vajat felolvasztjuk, és közben hozzáadjuk a cukrot és a kakaóport is, és az egészet kevergetve olvasszuk.
  7. Egy tálba tesszük a joghurtot, csokidarát, krémtúrót, krémsajtot, és jól elkeverjük.
  8. Hozzáadjuk a csokis masszát, majd kikeverjük az egészet.
  9. A végén beletesszük a zselatinfixet, elkeverjük azt is benne.
  10. A piskótát ketté vágjuk, és megkenjük a krém három negyedével, majd a tetejére kenjük a maradékot, és színes cukordarával és cukorszívecskékkel díszítjük. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22

Ez egy igazán tiszta csokis süti. Nagyon intenzíven lehet benne érezni, vaníliafagyival vagy tejszínhabbal a legfinomabb.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Zserbószelet cukormentesen

Ha szeretnénk egy cukormentes alternatívát a zserbóra, amit ráadásul sütni sem kell és még vegán is, akkor itt egy szuper recept! Nem kell izgulni, ízben mennyei lesz.

Nosalty

A tökéletes piskóta

Rengeteg sütemény alapját adja, megannyiszor desszerthez szükséges, mégis sokaknak mumus a piskóta készítése. Az egyszerű hozzávalókból nem mindig sül meg az a légies, könnyed, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!