r
Nosalty Logó

Csokis-málnás sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ludvig Maja
Csokis-málnás sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Kekszes alap

Sajtkrém

Málnazselé

Összesen 655 kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Kekszes alap

Sajtkrém

Málnazselé

Összesen 5249 kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Kekszes alap

Sajtkrém

Málnazselé

Összesen 349 kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    243 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    238 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 655 kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    82.5 g

Zsír

  • Összesen
    371.4 g
  • Telített zsírsav
    172 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2159.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    551 mg
  • Nátrium
    927 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402.9 g
  • Cukor
    218 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1944 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1901 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    486 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 5249 kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    144 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    37 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 349 kcal

Hozzávalók

Kekszes alap

Sajtkrém

Málnazselé

Elkészítés

Kekszes alap

  1. A kekszet ledaráljuk, majd az olvasztott vajat hozzáadjuk.
  2. Egy 22 cm-es tortakarika alját alufóliával beburkoljuk, aztán a kekszes masszát jól belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük.

Sajtkrém

  1. Egy tálba kikeverjük a mascarponét a porcukorral. A csokit megolvasztjuk a mikróban és hozzáadjuk a krémhez.
  2. A zselatint felöntjük a 60 gramm vízzel és hagyjuk állni.
  3. A tejszínt robotgéppel felverjük. A zselatint pár másodperc alatt megolvasztjuk a mikróban és hozzákeverjük a mascarponés krémhez a tejszínnel együtt.
  4. Ráöntjük a lehűlt kekszes alapra, majd visszatesszük a hűtőbe 1 órára legalább.

Málnazselé

  1. A málnát megolvasztjuk mikróban, majd leturmixoljuk.
  2. Egy szitán átszűrjük, hogy ne maradjon benne mag.
  3. Feltesszük főni, majd mikor már meleg, feloldjuk benne a felduzzasztott zselatin és jól elkeverjük.
  4. Torta tetejére öntjük a zselét, és visszatesszük hűlni 4-5 órára.
  5. Mikor letelt az idő, a tortakarikát levehetjük, és díszíthetjük kedvünk szerint.
  • Tepsi mérete: 22
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 0
  • Feltöltés dátuma: 2024. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ludvig Maja 1 recept

Hozzávalók

Kekszes alap

Sajtkrém

Málnazselé

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...