Csokiganache tortákhoz, muffinokhoz, fondant alá
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
Fehércsoki-ganache tölteléknek
-
13g fehér csokoládé67 kcal
-
17g habtejszín49 kcal
Fehércsoki-ganache díszítéshez
-
45 kcal
-
21g főzőtejszín27 kcal
-
0g ételfesték0 kcal
Fehércsoki-ganache a torták bekenéséhez
-
50g fehér csokoládé270 kcal
-
17g főzőtejszín22 kcal
Étcsokiganache a torták bekenéséhez
-
33g étcsokoládé182 kcal
-
17g habtejszín49 kcal
Étcsokiganache tölteléknek
-
17g étcsokoládé91 kcal
-
25g habtejszín73 kcal
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
Fehércsoki-ganache tölteléknek
-
150g fehér csokoládé809 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
Fehércsoki-ganache díszítéshez
-
100g fehér csokoládé539 kcal
-
250g főzőtejszín328 kcal
-
0g ételfesték0 kcal
Fehércsoki-ganache a torták bekenéséhez
-
600g fehér csokoládé3234 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
Étcsokiganache a torták bekenéséhez
-
400g étcsokoládé2184 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
Étcsokiganache tölteléknek
-
200g étcsokoládé1092 kcal
-
300g habtejszín876 kcal
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
Fehércsoki-ganache tölteléknek
-
5.8g fehér csokoládé31 kcal
-
7.7g habtejszín22 kcal
Fehércsoki-ganache díszítéshez
-
3.8g fehér csokoládé21 kcal
-
9.6g főzőtejszín13 kcal
-
0g ételfesték0 kcal
Fehércsoki-ganache a torták bekenéséhez
-
23.1g fehér csokoládé124 kcal
-
7.7g főzőtejszín10 kcal
Étcsokiganache a torták bekenéséhez
-
15.4g étcsokoládé84 kcal
-
7.7g habtejszín22 kcal
Étcsokiganache tölteléknek
-
7.7g étcsokoládé42 kcal
-
11.5g habtejszín34 kcal
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 60.7 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 97 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 769.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 249 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 299 mg
-
Nátrium 118 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 75.9 g
-
Cukor 69 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 68.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 207 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 202 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 56 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 16 micro
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 108.5 g
Zsír
-
Összesen 728.6 g
-
Telített zsírsav 443 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 213 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 1161 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9234 g
-
Cink 22 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 2992 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 1072 mg
-
Foszfor 3587 mg
-
Nátrium 1422 mg
-
Réz 7 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 910.6 g
-
Cukor 828 mg
-
Élelmi rost 44 mg
VÍZ
-
Összesen 823.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2478 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 170 micro
-
K vitamin: 151 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 101 micro
-
Kolin: 453 mg
-
Retinol - A vitamin: 2422 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 675 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 186 micro
- 4% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.2 g
Zsír
-
Összesen 28 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 355.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 55 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 31.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 95 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 93 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Hozzávalók
Fehércsoki-ganache tölteléknek
-
15 dkg fehér csokoládé
-
200 ml habtejszín
Fehércsoki-ganache díszítéshez
-
10 dkg fehér csokoládé
-
250 ml főzőtejszín
-
5 csepp ételfesték
Fehércsoki-ganache a torták bekenéséhez
-
60 dkg fehér csokoládé
-
200 ml főzőtejszín
Étcsokiganache a torták bekenéséhez
-
40 dkg étcsokoládé
-
200 ml habtejszín
Étcsokiganache tölteléknek
-
20 dkg étcsokoládé
-
300 ml habtejszín
Elkészítés
Fehércsoki-ganache tölteléknek
- A tejszínt felfőzzük, és ráöntjük a csokikra, majd csomómentesen elkeverjük. Éjszakára a hűtőbe tesszük.
- A kihűlt krémet felverjük (rakhatunk bele habfixálót, ha szeretnénk, de a csoki miatt nem szükséges). És töltethetjük is a tortát, muffinokat, stb.
Fehércsoki-ganache díszítéshez
- A tejszínt felfőzzük, ráöntjük a csokoládéra, és elkeverjük.
- Ételfestékkel színezzük, és már díszíthetjük is a tortát.
Fehércsoki-ganache a torták bekenéséhez
- A tejszínt felfőzzük, és ráöntjük a csokira, majd csomómentesen elkeverjük.
- Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni. (Nagy melegben tegyük hűtőbe, de min. másfél órával használat előtt vegyük ki, hogy szépen tudjunk vele dolgozni.) Mindig két réteget kenjünk a tortára.
Étcsokiganache a torták bekenéséhez
- A tejszínt felfőzzük, és ráöntjük a csokira, majd csomómentesen elkeverjük.
- Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni. (Nagy melegben tegyük hűtőbe, de min. másfél órával használat előtt vegyük ki, hogy szépen tudjunk vele dolgozni.) Mindig két réteget kenjünk a tortára.
Étcsokiganache tölteléknek
- A tejszínt felfőzzük, és ráöntjük a csokikra, majd csomómentesen elkeverjük. Éjszakára a hűtőbe tesszük.
- A kihűlt krémet felverjük (rakhatunk bele habfixálót, ha szeretnénk, de a csoki miatt nem szükséges). És töltethetjük is a tortát.
- Elkészítettem: 158 alkalommal
- Receptkönyvben: 96
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 29
- Össznézettség: 41940
- Feltöltés dátuma: 2017. december 10.
Ajánló
Tökéletes muffinok tetejére, torták töltelékének, fondant alá és díszítésnek is.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Tökéletes muffinok tetejére, torták töltelékének, fondant alá és díszítésnek is. Csokoládéfajtától függően változnak az arányok, valamint más-más arányban keverjük a hozzávalókat, attól függően mire használjuk pl.: díszítésnek, fondant alá... Én háromféleképen szoktam használni: Díszítésnek: Nagyon szépen lehet vele a torta külsejére rajzolni, írni és különböző mintákkal díszíteni! Fondant alá bázisnak ez a legtökéletesebb, mert amellett, hogy nagyon finom, nem olvasztja meg a fondantot, és az étcsokis verziója nagyon jól ellensúlyozza a fondant édességét. Tölteléknek, muffinok tetejére A különböző ganache fajták készítés & használat megtekinthetitek a YouTube csatornámon: Süti MáMohr