Csőben sült vagdalt húsos burgonyapüré
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
375g burgonya217 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
-
100g konzerv vagdalthús230 kcal
-
50g tejföl99 kcal
-
50g joghurt31 kcal
-
14g tojás17 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
Összesen
978
kcal
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
1500g burgonya866 kcal
-
170g napraforgó olaj1503 kcal
-
400g konzerv vagdalthús920 kcal
-
200g tejföl396 kcal
-
200g joghurt122 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
Összesen
3909
kcal
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
57.4g burgonya33 kcal
-
6.5g napraforgó olaj57 kcal
-
15.3g konzerv vagdalthús35 kcal
-
7.6g tejföl15 kcal
-
7.6g joghurt5 kcal
-
2.1g tojás3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.4g vöröshagyma1 kcal
Összesen
149
kcal
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 74.2 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 597.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 156 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 276 mg
-
Nátrium 73 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 330.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 95 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 88 mg
-
Retinol - A vitamin: 93 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 89 micro
Összesen
978
kcal
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 89.9 g
Zsír
-
Összesen 296.9 g
-
Telített zsírsav 48 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 91 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 324 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2389.2 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 625 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 317 mg
-
Foszfor 1103 mg
-
Nátrium 294 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 227.3 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 1323.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 379 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 71 mg
-
C vitamin: 230 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 233 micro
-
Kolin: 352 mg
-
Retinol - A vitamin: 373 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 72 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 356 micro
Összesen
3909
kcal
- 5% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 11.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 91.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 11 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
149
kcal
Hozzávalók
-
1.5 kg burgonya
-
2 dl napraforgó olaj
-
40 dkg konzerv vagdalthús
-
2 dl tejföl
-
2 dl joghurt
-
1 db tojás
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 közepes db vöröshagyma
Elkészítés
- A burgonyát megfőzzük, összetörjük, majd robotgéppel kikeverjük (én mindig robotgéppel szoktam).
- A vagdalthúst villával szétnyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk, rárakjuk a vagdalthúst, pár percet kevergetjük.
- Egy kisebb tepsit kikenünk olajjal, eligazítjuk benne a krumplipürét, majd a vagdalthúst 200 fokon 20 percet sütjük.
- A tejfölt a joghurttal, tojással, sóval, borssal elkeverjük, ráöntjük a vagdalthúsra, és még 20-25 percet sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 45 perc
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1386
- Feltöltés dátuma: 2015. január 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Egy ötlet ebédre.