r
Nosalty Logó

Csőben sült tejszínes tőkehalfilé burgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lizinka_
Csőben sült tejszínes tőkehalfilé burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1015.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    447 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    69.5 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3045.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    694 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    1342 mg
  • Nátrium
    631 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    805.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    442 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    436 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 1292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát alapos mosás után sós vízben megfőzzük és lehéjazzuk.
  2. A halfiléről, miután kiengedett papírtörlővel leitatjuk a felesleges nedvességet, majd keresztben 3 cm széles darabokra vágjuk. A burgonyát felkarikázzuk.
  3. Egy méretesnek ítélt tepsibe, vagy hőálló üvegtálba tesszük az olajat. A tálba egymásra rakjuk a burgonyakarikákat. A tetejére sorban rátesszük a haldarabokat. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Ezután ráöntjük a főzőtejszínt. A haldarabok tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  5. Előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük. 30-35 percig sütjük. Ez idő alatt a sajt gyönyörűen rápirul.
  6. A sütőből kivéve langyosra hűtve tesszük asztalra.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 621
  • Feltöltés dátuma: 2023. március 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csőben sült tejszínes tőkehalfilé burgonyával
Lizinka_ 604 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...