Csőben sült tejszínes tőkehalfilé burgonyával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Lizinka_
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
167g burgonya96 kcal
-
117g tőkehalfilé96 kcal
-
17g trappista sajt59 kcal
-
83g főzőtejszín109 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
431
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
500g burgonya289 kcal
-
350g tőkehalfilé287 kcal
-
50g trappista sajt176 kcal
-
250g főzőtejszín328 kcal
-
24g olívaolaj212 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
1292
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
42.6g burgonya25 kcal
-
29.8g tőkehalfilé24 kcal
-
4.3g trappista sajt15 kcal
-
21.3g főzőtejszín28 kcal
-
2g olívaolaj18 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
110
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.9 g
Zsír
-
Összesen 23.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 100 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1015.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 231 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 78 mg
-
Foszfor 447 mg
-
Nátrium 210 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 268.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 147 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 47 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 109 mg
-
Retinol - A vitamin: 145 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
431
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 89.7 g
Zsír
-
Összesen 69.5 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 300 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3045.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 133 mg
-
Kálcium 694 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 235 mg
-
Foszfor 1342 mg
-
Nátrium 631 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 805.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 442 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 80 mg
-
D vitamin: 142 micro
-
K vitamin: 27 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 97 micro
-
Kolin: 328 mg
-
Retinol - A vitamin: 436 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 34 micro
Összesen
1292
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.6 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 259.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 114 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
110
kcal
Hozzávalók
-
500 g burgonya
-
350 g tőkehalfilé
-
50 g trappista sajt
-
250 ml főzőtejszín
-
3 ek olívaolaj
-
5 csipet bors
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A burgonyát alapos mosás után sós vízben megfőzzük és lehéjazzuk.
- A halfiléről, miután kiengedett papírtörlővel leitatjuk a felesleges nedvességet, majd keresztben 3 cm széles darabokra vágjuk. A burgonyát felkarikázzuk.
- Egy méretesnek ítélt tepsibe, vagy hőálló üvegtálba tesszük az olajat. A tálba egymásra rakjuk a burgonyakarikákat. A tetejére sorban rátesszük a haldarabokat. Sózzuk, borsozzuk.
- Ezután ráöntjük a főzőtejszínt. A haldarabok tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
- Előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük. 30-35 percig sütjük. Ez idő alatt a sajt gyönyörűen rápirul.
- A sütőből kivéve langyosra hűtve tesszük asztalra.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 35 perc
- Receptkönyvben: 26
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 621
- Feltöltés dátuma: 2023. március 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- maradékból:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Lizinka_
604 recept