r
Nosalty Logó

Csőben sült omlett újburgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marti48
Csőben sült omlett újburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 455 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 909 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1010.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    359 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    371 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    181 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    91 micro
  • β-karotin
    430 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    377 micro
Összesen 455 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    427 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2021.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    717 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    741 mg
  • Nátrium
    352 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    641.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    362 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    860 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    4632 micro
  • Lut-zea
    755 micro
Összesen 909 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    405 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, majd lehámozzuk. Nagyobb kockákra vágjuk. Felverünk 2 tojást, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy kisebb teflon tepsiben felmelegítjük a vajat, ebben megforgatjuk a krumplit, majd leöntjük a tojásos keverékkel, és a tetejét befedjük a vékonyra felszeletelt paradicsommal. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Sütőbe toljuk, addig sütjük, míg a teteje szép zsömleszínű lesz, és a tojásos keverék megszilárdul. Ekkor megszórjuk a reszelt sajttal, és pirulásig visszatoljuk a sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 154
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9989
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csőben sült omlett újburgonyával
Marti48 317 recept

Muszáj kihasználni az idényzöldségeket alapon, ma ezt a nagyon egyszerű ételt készítettem újburgonyából. Önmagában is finom, köretnek szintén! Könnyű vacsora, készíthetjük reggelire is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...