r
Nosalty Logó

Csirkecombok paradicsommártásban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Csirkecombok paradicsommártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 555 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 74 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 555 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55 g

Zsír

  • Összesen
    60.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1611.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    633 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    167 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    902 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    510 micro
Összesen 1110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    345 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, a forgóknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk. A hagymát vékony cikkekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A burgonyát meghántjuk, mossuk, cikkekre vágjuk. A rozmaringot megmossuk, durvára vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a combokat megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a burgonyát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát és rozmaringot, kb. 1-2 percig tovább pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  3. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  4. A paradicsomot megmossuk és négybe vágjuk. A mártást elkeverjük a paradicsommal. Sóval, borssal ízesítjük. A csirkéhez adjuk, és további 20-25 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 120
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7141
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű egytálétel. A mártáshoz keverhetünk 1-2 szál újhagymát gyűrűkre vágva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...