adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
75g csicseriborsó284 kcal
-
43g vöröshagyma15 kcal
-
0 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
25g paprika4 kcal
-
25g paradicsom5 kcal
-
18 kcal
Összesen
326
kcal
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
300g csicseriborsó1134 kcal
-
170g vöröshagyma62 kcal
-
0 kcal
-
14g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
100g paprika16 kcal
-
100g paradicsom18 kcal
-
71 kcal
Összesen
1301
kcal
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
43.4g csicseriborsó164 kcal
-
24.6g vöröshagyma9 kcal
-
0 kcal
-
2g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
14.5g paprika2 kcal
-
14.5g paradicsom3 kcal
-
1.2g napraforgó olaj10 kcal
Összesen
188
kcal
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 16.2 g
Zsír
-
Összesen 6.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1722.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 57 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 210 mg
-
Nátrium 1378 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 52.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 83.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 431 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 185 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 643 micro
-
Lut-zea 102 micro
Összesen
326
kcal
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 64.7 g
Zsír
-
Összesen 26.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6891.5 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 228 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 272 mg
-
Foszfor 841 mg
-
Nátrium 5512 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 13 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 211 g
-
Cukor 43 mg
-
Élelmi rost 42 mg
VÍZ
-
Összesen 332.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 103 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1724 micro
-
Kolin: 319 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 118 micro
-
β-karotin 741 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 2573 micro
-
Lut-zea 409 micro
Összesen
1301
kcal
- 10% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 3.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 995.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 796 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.5 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 48 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 249 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 17 micro
-
β-karotin 107 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 372 micro
-
Lut-zea 59 micro
Összesen
188
kcal
Hozzávalók
-
30 dkg csicseriborsó
-
1 nagy fej vöröshagyma
-
2 teáskanál fűszerpaprika
-
2 tk só
-
bors ízlés szerint
-
1 közepes db paprika
-
1 db paradicsom
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A csicseriborsót egy éjszakára hideg vízben áztatjuk.
- A vöröshagymát tisztítjuk, kockákra vágjuk, majd kevés olajon megpároljuk.
- Hozzáadunk 2 tk őrölt piros paprikát, megkeverjük, majd hozzáadjuk a csicseriborsót, az áztató lével együtt.
- Sóval, borssal, paprikával, paradicsommal fűszerezzük, esetleg felöntjük még kevés vízzel.
- Kb. 1 órán át főzzük. A csicseriborsó főtten is kicsit roppanós marad!
- Receptkönyvben: 547
- Tegnapi nézettség: 20
- 7 napos nézettség: 265
- Össznézettség: 189433
- Feltöltés dátuma: 2011. január 27.
Ajánló
Tipp: 1/3 rész teljes kiőrlésű tönkölyliszt és 2/3 rész fehérliszt keverékéből készített nokedlivel tálalom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Hús nélkül is mi mindenből lehet pörköltet készíteni..... :)