r
Nosalty Logó

Camembertes kelbimbó felfújt aszalt szilvával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Camembertes kelbimbó felfújt aszalt szilvával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 389 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 389 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1290.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    380 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    473 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1390 micro
Összesen 389 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1290.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    380 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    473 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1390 micro
Összesen 389 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    499.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kelbimbót megpároljuk, majd kétfelé vágjuk, az aszalt szilvákkal együtt.
  2. A tojást felverjük a joghurttal, elkeverjük benne a lisztet, majd a felét a kivajazott pitesütő formába öntjük.
  3. Beleszórjuk a kelbimbót és a szilvát, majd ráöntjük a másik felét.
  4. A tetejét a camemberttel díszítjük.
  5. Előmelegített sütőben, kb. 200 C°-on 15-20 perc alatt megsütjük.
  6. Kinyitjuk a sütő ajtaját, úgy pihentetjük, majd tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 10
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3801
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszemélyes felfújt, csak nekem! Mivel ma egyedül töltöm a napot itthon, csak magamra kell gondoljak! Így húsmentes és nagyon egyszerű, könnyű finomságot készítettem. Teszek-veszek, rendezkedek, kicsit olyan is, mintha tavaszi nagytakarításba fogtam volna. Ragyogó napsütésben, jó zenékkel még ez is vidám feladat! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...