r
Nosalty Logó

Camembert sajtos-leveles tésztás batyu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ada
Camembert sajtos-leveles tésztás batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 905 kcal
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2715 kcal
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 317 kcal
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.9 g

Zsír

  • Összesen
    52.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1974.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    419 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    422 mg
  • Nátrium
    1070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.8 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    267 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 905 kcal
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.7 g

Zsír

  • Összesen
    157.7 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    396 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5923.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    1257 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    1265 mg
  • Nátrium
    3209 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    239.3 g
  • Cukor
    102 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    254.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    801 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    797 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 2715 kcal
  • 12% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    692 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    375 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 317 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát kicsomagoljuk és hat egyforma négyzetre felvágjuk. Ha nem kinyújtott leveles tésztával dolgozunk, akkor a tömbnek szerintem elég a fele is.
  2. Felverjük a tojást, a négyzetek széleit körbekenjük, hogy batyuzáskor könnyen összetapadjanak.
  3. A négyzetek közepét megkenjük 1-1 ek vagy ízlés szerint több lekvárral. Csak akkora területre tegyünk, amekkora a sajtkorongunk, tehát csak az aljára jusson.
  4. A lekvárra ráültetjük a sajtkorongokat, bebatyuzzuk, összenyomkodjuk, vagy csavarjuk - kinek hogy tetszik.
  5. Megkenjük a batyukat a felvert tojással, a tetejét meghintjük apróra vágot dióval vagy mandulával.
  6. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és előmelegített sütőben 180-200 fokon hőlégkeveréssel kb. 10-15 percig sütjük, amíg szép aranyszínű nem lesz a tészta.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 14086
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valahol olvastam vagy láttam mostanában ezt a receptet, de itt nem találtam meg. Így kitaláltam a sajátomat. Mivel nem értem rá tésztát nyújtogatni, ezért én eleve kinyújtott leveles tésztát vettem, a camembert pedig pont le volt árazva. Nagyon finom és laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...