r
Nosalty Logó

Burgonyafészekben sült gombás lecsó

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Burgonyafészekben sült gombás lecsó
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1736 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 75 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    818.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    304 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    410.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    140 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    502 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 435 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    54.7 g

Zsír

  • Összesen
    101.5 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3274.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    1037 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    287 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    673 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1643.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    736 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    559 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    555 micro
  • α-karotin
    305 micro
  • β-karotin
    2008 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1992 micro
Összesen 1736 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    141.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    223 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 75 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és burgonyanyomóval összedolgozzuk 2 dl tejföllel.
  2. A paprikát, paradicsomot felszeleteljük.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, majd kis idő után a felaprított paprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. A muffin formát vékonyan kikenjük vajjal, kibéleljük krumplipürével, megpakoljuk őket gombás lecsóval, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 874
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Burgonyafészekben sült gombás lecsó
Salamon Csilla 1202 recept

Egy hirtelen ötlet volt, hogy muffin formában süssem meg. Finom, ropogós.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...