r
Nosalty Logó

Brownie-cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brownie-cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 394 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 4714 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 295 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 394 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    283.8 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2520.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    1075 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    459.6 g
  • Cukor
    304 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1185 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1288 micro
Összesen 4714 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 295 kcal

Hozzávalók

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Elkészítés

A brownie-hoz

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy (24 cm átmérőjű/normál) tortaformát vajazzunk ki, és enyhén szórjuk meg liszttel (de ha teflonos, akkor ezt nem kell).
  2. A vajat és a csokoládét vízgőz fölött olvasszuk meg. Vegyük le a tűzről,és keverjük bele a cukrot.A tojást és a tejet adjuk a csokoládékrémhez,és keverjük simára.Adjuk hozzá a lisztet is,és keverjük el csomómentesen.
  3. Öntsük bele a tortaformába,és süssük 25 percig.
  4. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni. A sütő hőmérsékletét csökkentsük 160 fokra.
  5. A sajttorta részhez keverjük össze a friss sajtot, cukrot, tojást és vanília kivonatot. Adjuk hozzá a natúr joghurtot, majd oszlassuk el a keveréket a brownie alapon. Süssük 50-55 percig.
  6. A tortát hagyjuk a formában kihűlni, de egy éles késsel vágjuk körbe a tortát a forma mentén.
  7. Legalább 4 órát, de még jobb, ha egy éjszakát pihen a hűtőben.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 188
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 48
  • Össznézettség: 35490
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 25.

Ajánló

Tálaláskor csokiforgáccsal szórhatjuk meg, vagy olvasztott csokiból csíkokat rajzolhatunk rá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Folytatódik a Schokolade könyv imádata. :) Lásd a Csokis ropogós torta receptemet.

Hozzávalók

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...