r
Nosalty Logó

Borsós sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Alexandra
Borsós sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1025 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4100 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    68.3 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1303.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    764 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    327.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    270 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1550 micro
Összesen 1025 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    273.3 g

Zsír

  • Összesen
    302.9 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1099 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5212.5 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    388 mg
  • Kálcium
    335 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    3055 mg
  • Nátrium
    997 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1310.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    1081 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    12 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    1007 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    1127 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6199 micro
Összesen 4100 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    315 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsíron megfonnyasztjuk a kockákra vágott hagymát.
  2. Beletesszük a csíkokra vágott lapockát. Fehéredésig pirítjuk, majd ízesitjük sóval, borssal.
  3. Beletesszük a borsót, felöntjük egy kis vízzel, és puhára főzzük. Mielőtt lehúznánk a tűzről, teszünk még bele 2 kk tejfölt is!
  4. Ha kész, tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 166
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 19389
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Borsós sertésragu
Alexandra 42 recept

Mamámtól tanultam ezt a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...