r
Nosalty Logó

Boci bonbon

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kattika
Boci bonbon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 438 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 1750 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
Összesen 564 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    389.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 438 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    121.2 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1556.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    407 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    676 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.7 g
  • Cukor
    126 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    7.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 1750 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    502.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    218 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 564 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kétféle csokoládét gőz fölött külön-külön megolvasztjuk, és kikenjük a formát a következőképpen: először a tejcsokival, egy-egy vastag foltot a mélyedések oldalára, aljára, ahova sikerül, betesszük a fagyasztóba pár perce.
  2. Majd kivesszük, és ahol nem kentük be a tejcsokival, oda kenünk a fehér csokiból, szintén jó vastagon, majd ismét be a fagyasztóba pár percre.
  3. Ezután csak a fehér csokival kikenjük egészen, ismét fagyasztó, majd mindegyik mélyedésbe teszünk egy-egy szem mogyorót, és kevés olvasztott mogyorókrémet, vigyázva, hogy hagyjunk helyet a lefödéshez.
  4. Kicsit ismét fagyasztóba kerül, majd befedjük az egészet a tejcsokival
  5. Legalább egy órát hagyjuk utána a fagyasztóba, majd óvatosan egyenként kipattogtatjuk őket.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 18267
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Úgy látszik a bonbonkészítés ragályos!:) Öcsém szülinapra készült, és az ünnepeltnek készítette ajándékba az alábbi mutatós bonbont. Az ő ötlete volt, hogy kétféle színűt készítsen, én nem mertem volna nekifogni, de jól sikerült, és végre sikerült olyan fehér csokit választani, ami nem olvad szét azonnal: tortabevonó fehér csoki kell, és akkor jó lesz. Ami még nagyon fontos, hogy jó vastag rétegű legyen a kikenés. Nagyon ügyes a tesó, büszke vagyok rá! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...