r
Nosalty Logó

Baugette zöldfűszeresen

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Baugette zöldfűszeresen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 917 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 1833 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 393 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.4 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1213.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    250 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    613 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    609 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    383 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    503 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1273 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1335 micro
Összesen 917 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    136.9 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    323 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2426.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    500 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    1227 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1218 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    765 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2546 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2671 micro
Összesen 1833 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    264 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    262 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    165 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    548 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    574 micro
Összesen 393 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A A baguette-et felszeleteljük,de úgy, hogy az alját nem vágjuk el, hogy egyben maradjon.
  2. A vajat megolvasztjuk, a petrezselymet, a bazsalikomot beletesszük, majd a fokhagymát is belenyomjuk, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A petrezselymes vajat a felvágott szeletek közzé kenjük.
  4. A tetejét megszórjuk szezámmaggal és egy kis fokhagymával (elhanyagolható), majd vajjal is megkenjük.
  5. Alufóliába tekerjük, és sütjük - az utolsó 5 percben kicsomagoljuk, hogy a teteje szépen megpiruljon.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12032
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tegnap vacsira készítettem el, gyors és nagyon finom lett!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...