r
Nosalty Logó

Bátaszéki rizses hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Bátaszéki rizses hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 639 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2553 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 166 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1282.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    462 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 639 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.5 g

Zsír

  • Összesen
    102.7 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    499 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5131.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    783 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1998 mg
  • Nátrium
    1848 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    837.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    423 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    703 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    417 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 2553 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük az apró kockára vágott vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikával.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst.
  3. Beletesszük a lecsót, gombát,és befűszerezzük. Felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  4. A rizst sós vízben megfőzzük.
  5. Amikor minden megfőtt, egy tepsibe öntjük, jól összekeverjük, meglocsoljuk tejföllel és ráhelyezzük sajtot. Sütőbe toljuk, és átsütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 198
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 24571
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bátaszéki rizses hús
Salamon Csilla 1202 recept

Interneten böngészve találtam erre a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...