Báránygerinc fűszeres kéreggel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
120 °C
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
560
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
1121
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
280
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.1 g
Zsír
-
Összesen 47.1 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 94 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 620.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 211 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 73.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 65 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 133 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 127 micro
Összesen
560
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40.3 g
Zsír
-
Összesen 94.1 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 188 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1241.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 194 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 446 mg
-
Nátrium 422 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 147.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 129 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 265 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 255 micro
Összesen
1121
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 23.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 309.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 105 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 36.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
280
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst mossuk, szárazra töröljük, a hártyáktól megpucoljuk.
- A három evőkanál vegyes,vágott fűszereket eldolgozzuk a fenyőmaggal, a mustárral, a vajjal és a kenyérrel. Sóval, borssal ízesítjük.
- Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A húst oldalanként 1-1 percig sütjük, sóval, borssal ízesítjük, majd rákenjük a fűszeres masszát.
- Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
- Sütés hőfoka: 120 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 25
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 8499
- Feltöltés dátuma: 2011. november 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A hús még finomabb lesz, ha előtte bepácoljuk.