Báránygerinc fűszeres kéreggel
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
közepes
Hozzávalók
560
Kalória
20.1g
Fehérje
14.5g
Szénhidrátok
47.1g
Zsír
73.9g
Víz
93.9g
Koleszterin
2.5g
Rost
1.7g
Cukor
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
560
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
1121
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
280
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.1 g
Zsír
-
Összesen 47.1 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 94 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 620.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 211 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
Víz
-
Összesen 73.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 65 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 133 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 127 micro
Összesen
560
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40.3 g
Zsír
-
Összesen 94.1 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 188 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1241.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 194 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 446 mg
-
Nátrium 422 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
Víz
-
Összesen 147.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 129 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 265 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 255 micro
Összesen
1121
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 23.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 309.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 105 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 36.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
280
kcal
Elkészítés
- A húst mossuk, szárazra töröljük, a hártyáktól megpucoljuk.
- A három evőkanál vegyes,vágott fűszereket eldolgozzuk a fenyőmaggal, a mustárral, a vajjal és a kenyérrel. Sóval, borssal ízesítjük.
- Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A húst oldalanként 1-1 percig sütjük, sóval, borssal ízesítjük, majd rákenjük a fűszeres masszát.
- Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Sütés ideje: 25 perc
- Sütés hőfoka: 120 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
A hús még finomabb lesz, ha előtte bepácoljuk.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!