r
Nosalty Logó

Báránycomb zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
0 csillag • 0 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Báránycomb zöldségekkel
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2762 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.4 g

Zsír

  • Összesen
    95.2 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1707.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    861 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    468.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1555 micro
  • β-karotin
    4137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    550 micro
Összesen 1382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.7 g

Zsír

  • Összesen
    190.3 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3414.1 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    512 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1722 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    937.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    818 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3109 micro
  • β-karotin
    8274 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14383 micro
  • Lut-zea
    1100 micro
Összesen 2762 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    164 micro
  • β-karotin
    436 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    759 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felkockázzuk a sárgarépát, zellert, póréhagymát, összedaraboljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk, és félretesszük.
  2. A báránycombokat ízesítjük, serpenyőben kevés olajon barnára pirítjuk a külsejét.
  3. Egy tűzálló lábasba beleöntjük a marhahúslevest és a paradicsompürét (és a vörösbort - opcionális), és felforraljuk.
  4. Hozzáadjuk a zöldségeket és a báránycombokat, majd újra felforraljuk. Az edényre fedőt teszünk, és előmelegített sütőbe tesszük minimum két és fél órára.
  5. Addig kell a sütőben hagyni, amíg teljesen meg nem puhul a hús, de vigyázzunk, hogy a csontról ne essen le.
  6. Én krumplipürével tálaltam, de ha esetleg van otthon édesburgonya, akkor azzal is nagyon finom.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 10536
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A szakács suliban készítettük el ezt az ételt először. Elég időigényes, de nagyon finom!

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A 10 legolvasottabb gasztrointerjúnk az évben

Idén sem maradtatok aktuális, friss gasztrointerjúk nélkül, hiszen riportereink egész évben repültek a legmenőbb új helyekre és legzseniálisabb vendéglátósokhoz, séfekhez, cukrászokhoz, hogy kifaggassák őket egy-egy érdekfeszítő interjú érdekében. Olvassátok újra azokat, melyek a legolvasottabbak voltak idén!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!