adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
60 kcal
-
46g leveles tészta170 kcal
-
2g cukor6 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
236
kcal
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
500g őszibarack konzerv360 kcal
-
275g leveles tészta1020 kcal
-
10g cukor39 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
1419
kcal
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
63.7g őszibarack konzerv46 kcal
-
35g leveles tészta130 kcal
-
1.3g cukor5 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
181
kcal
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 10.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 113.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 3 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 10 mg
-
Nátrium 97 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.1 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 67.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 278 micro
-
β-crypt 71 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
236
kcal
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 19.1 g
Zsír
-
Összesen 64.2 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 682.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 60 mg
-
Nátrium 580 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 198.4 g
-
Cukor 86 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 403.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1665 micro
-
β-crypt 425 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 165 micro
Összesen
1419
kcal
- 3% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.4 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 86.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 2 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 8 mg
-
Nátrium 74 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.3 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 51.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 212 micro
-
β-crypt 54 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
181
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg őszibarack konzerv
-
1 csomag leveles tészta
-
2 teáskanál cukor
-
fahéj ízlés szerint
Elkészítés
- A leveles tésztát kiengedjük, vékonyra nyújtjuk.
- A félbevágott barackokat vékony szeletekre szeleteljük.
- A kinyújtott leveles tésztát fahéjas cukorral megszórjuk, és akkora csíkokra vágjuk, hogy a barackszeletek ráférjenek.
- A csíkokra (kicsit fedésben) egymás mellé helyezzük a barackszeleteket, majd óvatosan feltekerjük.
- Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, majd megsütjük, a végén megszórjuk a fahéjas cukorral.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 110
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9988
- Feltöltés dátuma: 2011. június 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Tetszett az almarózsa, meg a szilvarózsa recept, de csak barack volt itthon. Gondoltam, kipróbálom :).