r
Nosalty Logó

Barackos-túrós-joghurtos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helly77
Barackos-túrós-joghurtos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 431 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5155 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 246 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    419 g
  • Cink
    54 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.3 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    25 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 431 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.8 g

Zsír

  • Összesen
    215.9 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    939 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5028.6 g
  • Cink
    654 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    806 mg
  • Vas
    507 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    1668 mg
  • Nátrium
    1149 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    651.2 g
  • Cukor
    511 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1056 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    611 mg
  • Retinol - A vitamin:
    981 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    824 micro
  • β-crypt
    187 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1067 micro
Összesen 5155 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.7 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük.
  2. Beletesszük a felolvasztott vajat, a sütőporos lisztet, majd a felvert tojásfehérjét.
  3. Kivajazott, kilisztezett tortaformában 180 fokon 30 percig sütjük.
  4. Eközben elkészítjük a krémet. Először előkészítjük a lapzselatint.
  5. A hulalát felverjük, hozzáadjuk a porcukrot, a túrót, a joghurtot, a feldarabolt barackkompótot, majd az elkészített lapzselatint.
  6. Ha kihűlt a piskóta kettévágjuk, és megtöltjük a tortát.
  7. Tegyük hűtőbe pár órára.
  8. Díszíteni bárhogy lehet. (Én marcipánt használtam, kb 400 g marcipánmasszával vontam be a tortát. Kb 100 g marcipánmasszát megszíneztem piros ételszínezővel, rózsát formáltam, a szárához egy darab marcipánt zöld ételszínezővel festettem meg, majdformáltam meg.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8054
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-túrós-joghurtos torta
helly77 42 recept

Nálunk mindenki szereti a túrót, a barackot és marcipánt is! Ebből lett ez a torta, aminek nagy sikere volt, egy családi összejövetelre készítettem, egy szelet sem maradt a nap végére!! =)

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...