r
Nosalty Logó

Barackos süti egyensúlytésztából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sz. Ági
Barackos süti egyensúlytésztából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 760 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    37.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.9 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    145 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    507 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    372 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1560 micro
  • β-crypt
    127 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 760 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.6 g

Zsír

  • Összesen
    225.4 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1700.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    833 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    563.5 g
  • Cukor
    357 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    870.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3045 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    646 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2230 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    9359 micro
  • β-crypt
    762 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1656 micro
Összesen 4562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    92.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    511 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, pár pillanatra lobogó,forró vízbe mártjuk őket. Áttesszük hideg vízbe, és a héjukat lehúzzuk.
  2. A puha margarint habosra keverjük a cukor felével, a vaníliás cukorral, a tojássárgákkal és a rummal.
  3. A tojásfehérjét felverjük egy csipet sóval. Ha félkemény, adjuk hozzá a cukor másik felét, és verjük teljesen keményre.
  4. A tojássárgás margarinhoz váltakozva adjuk a lisztet és a tojáshabot.
  5. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és kirakjuk a felezett barackkal.
  6. Közepes tűznél aranybarnára sütjük.
  7. Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 193
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 22332
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Sz. Ági 49 recept

Klasszikus recept, mindenféle gyümölccsel jó. Azért szeretem, mert nem kell bele se élesztő, se sütőpor, se más térfogatnövelő, és mégis könnyű a tésztája.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...