Barackos süti egyensúlytésztából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Sz. Ági
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
42g finomliszt152 kcal
-
42g margarin299 kcal
-
42g cukor161 kcal
-
37g tojás46 kcal
-
13 kcal
-
0g só0 kcal
-
8g rum19 kcal
-
128g sárgabarack57 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
3g porcukor13 kcal
Összesen
760
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
250g finomliszt910 kcal
-
250g margarin1793 kcal
-
250g cukor968 kcal
-
220g tojás277 kcal
-
20g vaníliás cukor77 kcal
-
0g só0 kcal
-
50g rum116 kcal
-
770g sárgabarack344 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
20g porcukor77 kcal
Összesen
4562
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
13.7g finomliszt50 kcal
-
13.7g margarin98 kcal
-
13.7g cukor53 kcal
-
12g tojás15 kcal
-
1.1g vaníliás cukor4 kcal
-
0g só0 kcal
-
2.7g rum6 kcal
-
42.1g sárgabarack19 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
1.1g porcukor4 kcal
Összesen
249
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.1 g
Zsír
-
Összesen 37.6 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 283.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 139 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 93.9 g
-
Cukor 59 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 145 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 507 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 43 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 108 mg
-
Retinol - A vitamin: 372 micro
-
α-karotin 23 micro
-
β-karotin 1560 micro
-
β-crypt 127 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 276 micro
Összesen
760
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 60.6 g
Zsír
-
Összesen 225.4 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 106 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 66 g
-
Koleszterin 720 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1700.5 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 147 mg
-
Kálcium 249 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 157 mg
-
Foszfor 833 mg
-
Nátrium 295 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 563.5 g
-
Cukor 357 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 870.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3045 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 31 mg
-
C vitamin: 72 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 257 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 223 micro
-
Kolin: 646 mg
-
Retinol - A vitamin: 2230 micro
-
α-karotin 136 micro
-
β-karotin 9359 micro
-
β-crypt 762 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1656 micro
Összesen
4562
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.3 g
Zsír
-
Összesen 12.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 92.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 46 mg
-
Nátrium 16 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.8 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 47.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 166 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 122 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 511 micro
-
β-crypt 42 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 90 micro
Összesen
249
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg finomliszt
-
25 dkg margarin
-
25 dkg cukor
-
4 db tojás
-
2 csomag vaníliás cukor
-
1 csipet só
-
0.5 dl rum
-
1 púpozott ek porcukor
Elkészítés
- A barackokat megmossuk, pár pillanatra lobogó,forró vízbe mártjuk őket. Áttesszük hideg vízbe, és a héjukat lehúzzuk.
- A puha margarint habosra keverjük a cukor felével, a vaníliás cukorral, a tojássárgákkal és a rummal.
- A tojásfehérjét felverjük egy csipet sóval. Ha félkemény, adjuk hozzá a cukor másik felét, és verjük teljesen keményre.
- A tojássárgás margarinhoz váltakozva adjuk a lisztet és a tojáshabot.
- A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és kirakjuk a felezett barackkal.
- Közepes tűznél aranybarnára sütjük.
- Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 9 alkalommal
- Receptkönyvben: 193
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 22332
- Feltöltés dátuma: 2012. július 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Sz. Ági
49 recept
Klasszikus recept, mindenféle gyümölccsel jó. Azért szeretem, mert nem kell bele se élesztő, se sütőpor, se más térfogatnövelő, és mégis könnyű a tésztája.