Barackos-málnás szelet
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1139
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
3420
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
162
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.1 g
Zsír
-
Összesen 40.9 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1903.5 g
-
Cink 434 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 270 mg
-
Vas 335 mg
-
Magnézium 56 mg
-
Foszfor 460 mg
-
Nátrium 313 mg
-
Réz 17 mg
-
Mangán 14 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 148.7 g
-
Cukor 84 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 449.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 152 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 42 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 200 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 121 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 296 micro
-
β-crypt 108 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 286 micro
Összesen
1139
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 135.2 g
Zsír
-
Összesen 122.7 g
-
Telített zsírsav 58 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 177 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5710.6 g
-
Cink 1303 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 809 mg
-
Vas 1004 mg
-
Magnézium 169 mg
-
Foszfor 1380 mg
-
Nátrium 940 mg
-
Réz 51 mg
-
Mangán 42 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 446 g
-
Cukor 251 mg
-
Élelmi rost 34 mg
VÍZ
-
Összesen 1347.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 455 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 113 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 125 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 601 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 100 micro
-
Kolin: 124 mg
-
Retinol - A vitamin: 363 micro
-
α-karotin 48 micro
-
β-karotin 889 micro
-
β-crypt 325 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 857 micro
Összesen
3420
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.4 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 270.6 g
-
Cink 62 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 38 mg
-
Vas 48 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.1 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 63.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 28 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 41 micro
Összesen
162
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- A tejszínhab port habosra keverjük a kólával, majd belekeverjük a darált kekszet, és egy kisebb tepsibe beleigazítjuk-nyomkodjuk a tésztát.
- A barackokat félbevágjuk,és kevés vízben kb. 5 percet előfőzzük, kihűtjük.
- A zselatint elkészítjük az utasítás szerint, a málnát villával szétnyomkodjuk, a túróba belekeverjük a tejfölt, a cukrot, a felovasztott zselatint és a málnát.
- A barackokat a tésztára rakjuk, majd ráöntjük a krémet, eligazítjuk,és pár órára vagy 1 éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk.
- Receptkönyvben: 25
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 3313
- Feltöltés dátuma: 2012. július 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Egy újságban találtam a receptet, ott margarinnal kell összedolgozni a kekszet, azt gondoltam, van itthon margarin, de nem volt. Viszont volt tejszínhab por, úgy gondoltam, így is jó lesz. Finom, könnyű, ezekben a nagy melegekben nagyon jólesik.