r
Nosalty Logó

Barackos csirkemell Kattika konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kattika
Barackos csirkemell Kattika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1605 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 175 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1406.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    544 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    207.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 534 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    138.6 g

Zsír

  • Összesen
    92.3 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    757 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4219.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    1156 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    1631 mg
  • Nátrium
    1097 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    621.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    858 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    75 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    822 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    345 micro
Összesen 1605 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 175 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal.
  2. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk őket és egymás mellé helyezzük a kivajazott tálba.
  3. A barackokból cikkeket vágunk, rásorakoztatjuk a csirkemellekre.
  4. A tejfölbe elkeverjük a tojást és ráöntjük a barackos csirkemellre, majd megszórjuk reszelt sajttal.
  5. Sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.
  6. Krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 19878
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Már többször láttam étlapokon is barack és csirke kombinációt, de eddig valahogy még nem próbáltam ki. Aztán most lett itt az ideje. Nekem tudtam, hogy ízleni fog, szeretem a gyümölcs-hús kombinációt és Lacinál is nagy sikert aratott, azt mondta, ilyen finomat még nem is evett :)) (Lehet kicsit túlzás volt) Mikor mondtam, hogy a maradékot felpakolom neki tízóraira, azt mondta, hogy neki lesz a világon a legfinomabb tízóraija :) Az ilyen bókok miatt éri meg újakat kipróbálni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...