r
Nosalty Logó

Baconös spárga csirkemájjal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Debmo
Baconös spárga csirkemájjal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 804 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1608 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 94 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    54.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    930 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2472.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    1094 mg
  • Nátrium
    951 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    565.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8384 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    42 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    148 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1652 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8236 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    1712 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    2485 micro
Összesen 804 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.9 g

Zsír

  • Összesen
    108.7 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1860 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4945.3 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    330 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    61 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    2188 mg
  • Nátrium
    1901 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1130.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    16768 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    84 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    129 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    296 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    10 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3304 micro
  • Kolin:
    1182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16472 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    3423 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    4970 micro
Összesen 1608 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    979 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    962 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    12 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 94 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgákat a szokásos módon megtisztítjuk, a fás szárát levágjuk, majd olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk-borsozzuk. 4-5 db spárgát egybe fogva baconnel körbetekerjük, és egy hőálló tálba egymás mellé fektetjük.
  2. A májakat az inaktól megtisztítjuk, és darabonként baconnel körbetekerjük, majd a spárgákra halmozzuk, és alufóliával takarjuk.
  3. Nem előmelegített sütőbe tesszük, és kb 20 percig fólia alatt, majd még 10-15 percig fólia nélkül nagy hőmérsékleten sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 168
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 17954
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 23.

Ajánló

Mindenkinek és melegen tudom ajánlani.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A párom mindig rágra a fülem, hogy készítsek már neki spárgát, egyébként meg él-hal a baconös receptekért. Azért ezt a receptem választottam, mert egyből kész egy komplett étel, nem kell még külön küszködni körettel vagy a hússal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...