Baconös spárga csirkemájjal
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Debmo
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 9% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
804
kcal
- 9% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1608
kcal
- 9% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.9 g
Zsír
-
Összesen 54.4 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 930 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2472.6 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 165 mg
-
Kálcium 110 mg
-
Vas 30 mg
-
Magnézium 110 mg
-
Foszfor 1094 mg
-
Nátrium 951 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.4 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 565.1 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 8384 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 42 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 64 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 148 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 32 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1652 micro
-
Kolin: 591 mg
-
Retinol - A vitamin: 8236 micro
-
α-karotin 59 micro
-
β-karotin 1712 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 100 micro
-
Lut-zea 2485 micro
Összesen
804
kcal
- 9% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 127.9 g
Zsír
-
Összesen 108.7 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 1860 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4945.3 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 330 mg
-
Kálcium 220 mg
-
Vas 61 mg
-
Magnézium 220 mg
-
Foszfor 2188 mg
-
Nátrium 1901 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.8 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 1130.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 16768 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 84 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 129 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 296 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 10 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 64 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3304 micro
-
Kolin: 1182 mg
-
Retinol - A vitamin: 16472 micro
-
α-karotin 118 micro
-
β-karotin 3423 micro
-
β-crypt 55 micro
-
Likopin 200 micro
-
Lut-zea 4970 micro
Összesen
1608
kcal
- 9% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.5 g
Zsír
-
Összesen 6.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 109 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 288.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 111 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 66 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 979 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 193 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 962 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 200 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 12 micro
-
Lut-zea 290 micro
Összesen
94
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A spárgákat a szokásos módon megtisztítjuk, a fás szárát levágjuk, majd olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk-borsozzuk. 4-5 db spárgát egybe fogva baconnel körbetekerjük, és egy hőálló tálba egymás mellé fektetjük.
- A májakat az inaktól megtisztítjuk, és darabonként baconnel körbetekerjük, majd a spárgákra halmozzuk, és alufóliával takarjuk.
- Nem előmelegített sütőbe tesszük, és kb 20 percig fólia alatt, majd még 10-15 percig fólia nélkül nagy hőmérsékleten sütjük.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 168
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 17956
- Feltöltés dátuma: 2011. június 23.
Ajánló
Mindenkinek és melegen tudom ajánlani.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Debmo
45 recept
A párom mindig rágra a fülem, hogy készítsek már neki spárgát, egyébként meg él-hal a baconös receptekért. Azért ezt a receptem választottam, mert egyből kész egy komplett étel, nem kell még külön küszködni körettel vagy a hússal.