Baconös csavart
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
678
kcal
- 11% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
4065
kcal
- 11% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.5 g
Zsír
-
Összesen 52.4 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 99 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1400.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 238 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 249 mg
-
Nátrium 857 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 403 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 385 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 215 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
678
kcal
- 11% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 110.9 g
Zsír
-
Összesen 314.7 g
-
Telített zsírsav 98 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 135 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 596 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8402.4 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 175 mg
-
Kálcium 1426 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 148 mg
-
Foszfor 1493 mg
-
Nátrium 5143 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 195.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 323.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2419 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 117 micro
-
K vitamin: 192 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 128 micro
-
Kolin: 337 mg
-
Retinol - A vitamin: 2312 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1288 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 290 micro
Összesen
4065
kcal
- 11% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.4 g
Zsír
-
Összesen 32.4 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 864.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 147 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 154 mg
-
Nátrium 529 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 33.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 249 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 238 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 133 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
418
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet, a margarint és a tejfölt összegyúrjuk kemény tésztává. Tojás nem kell a tésztába. Sózzuk. Ezután néhány órát hűtőben tartjuk. A tésztát előző este is el lehet készíteni.
- A tésztát kb. 2 mm-re kinyújtjuk, és szeletekre vágjuk. A bacont elővesszük, és a szeletek méretét ahhoz igazítjuk, amekkora a bacon szelet hossza, szélessége. Ezután minden szeletet megkenjük tojással, megszórjuk sajttal, és ráfektetünk egy bacon szalonnát. Ezután megcsavarjuk a tésztát, és vajazott tepsibe tesszük.
- Ha mindegyik kész, a maradék tojással megkenjük. Még ha tudjuk, tegyük egy órára hideg helyre.
- Forró sütőbe tesszük a tésztát, és kb. 10 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 1141
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 18
- Össznézettség: 68721
- Feltöltés dátuma: 2014. január 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ez a sütemény remek sör- vagy borkorcsolya, vendégfogadáshoz is ideális.