r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csirkemáj 3.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
bokine
Baconbe tekert csirkemáj 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 314 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1256 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 191 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    456 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    936.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    370 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    735 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4117 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    50 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 314 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    87.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1824 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3746.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    303 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    1482 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    452.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16497 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    84 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2940 micro
  • Kolin:
    1044 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16467 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1256 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    447 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2503 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    30 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 191 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megmossuk, lehártyázzuk, kettévágjuk és konyhai törlőpapírral leitatjuk a vizet róla.
  2. Betekerjük a baconbe, tepsibe helyezzük.
  3. Megszórjuk pici sóval (vigyázzunk, mert a bacon már magában elég sós!), borssal, cayenne borssal, meglocsoljuk kevés olívaolajjal.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30X25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 63221
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 01.

Ajánló

Ha salátához készítjük, szerintem száraz rozé bor illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors vacsorához, salátákhoz szoktam készíteni. Van másik verziója is, ahol a virsli az áldozat. Nem szabad lefedni vagy fóliázni, így is nagyon hamar megsül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...