r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csirkemáj 2.- hagymás

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Baconbe tekert csirkemáj 2.- hagymás
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 541 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2161 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    801 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1646 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    636 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    217 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    7258 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1298 micro
  • Kolin:
    460 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7245 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    88 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 541 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185 g

Zsír

  • Összesen
    145.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    3204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6584 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    533 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    80 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    3069 mg
  • Nátrium
    2544 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    868.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    29033 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    147 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    165 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    16 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5190 micro
  • Kolin:
    1839 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28980 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    494 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    352 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 2161 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2343 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    419 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2339 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    28 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A májakat megtisztítjuk.
  2. A szalonnacsíkokat kettévágjuk, és beletekerünk a csíkokba egy-egy májat. (A szalonnát nem fontos kettévágni, lehet egy bacon csíkba egy májat is tenni.) Fogpiszkálóval, ha szükséges, tűzzük össze!
  3. Sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk a szeletekre vágott hagymát és fokhagymát (a máj és a szalonna közé is is tehetjük).
  4. Locsoljuk meg egy kevés olajjal (a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok).
  5. Fedjük le alufólival, hogy párolódhasson, majd egy idő után vegyük le és úgy süssük ropogósra.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 302
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 37887
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elég egyszerű étel. Magában előételnek, krumplipürével pedig főételnek is fogyaszthatjuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...