Baconban sült nyúlcomb ruccolás burgonyával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
z1
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
826
kcal
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1652
kcal
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
115
kcal
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 67.2 g
Zsír
-
Összesen 38.8 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 212 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1440.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 127 mg
-
Foszfor 805 mg
-
Nátrium 279 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.1 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 504 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 160 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 22 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 96 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 746 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 875 micro
-
Lut-zea 1478 micro
Összesen
826
kcal
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 134.3 g
Zsír
-
Összesen 77.6 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 425 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2881.9 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 151 mg
-
Kálcium 281 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 254 mg
-
Foszfor 1610 mg
-
Nátrium 558 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 64.1 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 1008 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 319 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 43 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 81 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 106 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 184 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 192 micro
-
α-karotin 69 micro
-
β-karotin 1492 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1750 micro
-
Lut-zea 2955 micro
Összesen
1652
kcal
- 10% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 202.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 113 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 70.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 105 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 123 micro
-
Lut-zea 208 micro
Összesen
115
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A combokat sózzuk, borsozzuk.
- Kis pihi, majd az olaj és vaj keverékén körbepirítjuk.
- Ha kész, a serpenyőbe mellé dobáljuk a rozmaringot, a kakukkfüvet, a paradicsomot és a fokhagymát, száraz fehérborral felöntjük.
- Letakarjuk, és a sütőben kb. 40percig fedő alatt pároljuk.
- 40 perc után kivesszük, és körbetekerjük a baconnal, majd 180-190 fokon, fedő nélkül készre sütjük.
- Párolás közben a burgonyát héjában megfőzzük, hámozzuk, daraboljuk.
- Vajat olvasztunk, a burgonyát lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, az utolsó pillanatban hozzátesszük a ruccolát, picit megrogyasztjuk.
- Tálaláskor a felhasznált zöldfűszerek félrerakott darabjaival díszítjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 10924
- Feltöltés dátuma: 2010. december 31.
Ajánló
Nem ragoznám tovább.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
z1
42 recept
Még mindig Mignon szaktársnő sült nyula és a malibu-ananász koktél hatása alatt álltam. És mivel vettem vagy hat combot, hát másnap is ebből főztem. Most mit szépítsem? Annyira, de annyira jó lett, hogy könnyezve, felállva ünnepeltem magam. ...valakinek engem is kell!