r
Nosalty Logó

Bacon-ös rakott csirkemell 3.

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bacon-ös rakott csirkemell 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1095 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 207 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    87.1 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    487 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2602.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    664 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    870 mg
  • Nátrium
    898 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    553 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    545 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 1095 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    262 g

Zsír

  • Összesen
    348.4 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1949 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10409.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    291 mg
  • Kálcium
    2657 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    361 mg
  • Foszfor
    3481 mg
  • Nátrium
    3592 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2212 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    1226 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2180 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 4376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    492.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb jénati kibélelünk baconnel úgy, hogy túllógjon a tálon a szelet.
  2. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, enyhén sózzuk.
  3. A felvert tojást borsozzuk, és ebbe forgatjuk a csirkét, majd lerakunk egy sort a baconkoszorú közepére.
  4. Erre kerül tejföl, majd sajt. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg van hozzávaló. Célszerű, ha a tetejére csirke kerül.
  5. Ráhajtogatjuk a szalonnát, majd lefedve kezdjük sütni. Amikor a hús megpuhult, a jénai tetejét levéve, rásütjük a bacont.
  6. Csak akkor szeletelhető szépen, ha kihűlt.
  7. Krumplipürével vagy rizi-bizivel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 514
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 140
  • Össznézettség: 103901
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy ismerősömtől kaptam. Tényleg nagyon ízletes!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...