Bacon-ös rakott csirkemell 3.
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
1095
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
4376
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.5 g
Zsír
-
Összesen 87.1 g
-
Telített zsírsav 42 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 487 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2602.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 73 mg
-
Kálcium 664 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 870 mg
-
Nátrium 898 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 354.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 553 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 307 mg
-
Retinol - A vitamin: 545 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 74 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 192 micro
Összesen
1095
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 262 g
Zsír
-
Összesen 348.4 g
-
Telített zsírsav 166 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 106 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 1949 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10409.4 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 291 mg
-
Kálcium 2657 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 361 mg
-
Foszfor 3481 mg
-
Nátrium 3592 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.1 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 1418.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2212 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 67 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 221 micro
-
Kolin: 1226 mg
-
Retinol - A vitamin: 2180 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 298 micro
-
β-crypt 22 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 766 micro
Összesen
4376
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.4 g
Zsír
-
Összesen 16.5 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 492.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 126 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 165 mg
-
Nátrium 170 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 67.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 103 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
207
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy nagyobb jénati kibélelünk baconnel úgy, hogy túllógjon a tálon a szelet.
- A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, enyhén sózzuk.
- A felvert tojást borsozzuk, és ebbe forgatjuk a csirkét, majd lerakunk egy sort a baconkoszorú közepére.
- Erre kerül tejföl, majd sajt. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg van hozzávaló. Célszerű, ha a tetejére csirke kerül.
- Ráhajtogatjuk a szalonnát, majd lefedve kezdjük sütni. Amikor a hús megpuhult, a jénai tetejét levéve, rásütjük a bacont.
- Csak akkor szeletelhető szépen, ha kihűlt.
- Krumplipürével vagy rizi-bizivel tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 514
- Tegnapi nézettség: 14
- 7 napos nézettség: 140
- Össznézettség: 103901
- Feltöltés dátuma: 2011. május 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egy ismerősömtől kaptam. Tényleg nagyon ízletes!