Avokádósaláta kukoricával és mangóval
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
338
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
673
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 23.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 265.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 61 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 59 mg
-
Foszfor 116 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.9 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 220.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 76 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 55 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 139 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 149 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 855 micro
-
β-crypt 103 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 1172 micro
Összesen
338
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 9.7 g
Zsír
-
Összesen 46.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 530.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 119 mg
-
Foszfor 233 mg
-
Nátrium 46 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 67.8 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 441.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 153 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 111 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 279 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 298 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 64 micro
-
β-karotin 1710 micro
-
β-crypt 205 micro
-
Likopin 4 micro
-
Lut-zea 2345 micro
Összesen
673
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 70.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 31 mg
-
Nátrium 6 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 58.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 228 micro
-
β-crypt 27 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 312 micro
Összesen
90
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A mangó és az avokádó húst durva darabokra vágjuk. A kukoricát leszűrjük.
- Az öntethez a hagymát vékony gyűrűkre, a fokhagymát apróra vágjuk. A citromlevet, a narancslevet elkeverjük az olajjal. Hozzáadjuk a kétféle hagymát. Sóval, a cayenne borssal és cukorral ízesítjük.
- Az öntetet a salátára öntjük, és jól összekavarjuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 77
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 23
- Össznézettség: 7505
- Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom gyümölcsös saláta. Mangó helyett elkészíthetjük sárgadinnyével is.