r
Nosalty Logó

Aszalt szilvával töltött rántott hús

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Katrin
Aszalt szilvával töltött rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1663 kcal
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 4990 kcal
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 341 kcal
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.8 g

Zsír

  • Összesen
    96.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1665.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    647 mg
  • Nátrium
    611 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    273 micro
Összesen 1663 kcal
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176.4 g

Zsír

  • Összesen
    290.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    127 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    102 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4995.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    263 mg
  • Kálcium
    561 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    364 mg
  • Foszfor
    1941 mg
  • Nátrium
    1834 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    425 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    541.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    110 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    147 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    364 micro
  • Kolin:
    765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    788 micro
  • β-crypt
    195 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    819 micro
Összesen 4990 kcal
  • 12% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 341 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szépen felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, besózzuk.
  2. Minden szeletre ráteszünk 2-3 db aszalt szilvát, és felgöngyöljük, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük. Tehetünk a zsemlemorzsába lenmagot és szezámmagot is, úgy még finomabb.
  3. Ezután forró zsiradékon kisütjük.
  4. A végén pár darabot nem rakunk liszt-tojás-zsemlemorzsába, meghagyjuk natúran, és hústűvel megtűzdeljük, hogy ki ne essen belőle az aszalt szilva, és sütőpapírral kibélelt tepsiben a sütőben megsütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 15203
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 09.

Ajánló

Petrezselymes krumplit, vagy sült krumplit és salátát készítünk hozzá, ki mit szeret.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádjuk az aszalt szilvát, így rántott húsba belesütve nagyon finom!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...