r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös sárgarépa süti

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Nihonka
Aszalt gyümölcsös sárgarépa süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 326 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 3907 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 324 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    546.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    246 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    778 micro
  • β-karotin
    1877 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 326 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.6 g

Zsír

  • Összesen
    236 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6553.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    1436 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    589 mg
  • Foszfor
    2953 mg
  • Nátrium
    1390 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    399.9 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2501 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    558 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    9341 micro
  • β-karotin
    22519 micro
  • β-crypt
    106 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2054 micro
Összesen 3907 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    542.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    245 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1866 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 324 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összekeverjük először a száraz hozzávalókat.
  2. Ezután hozzáadjuk sorban a többi összetevőt, és jól elkeverjük.
  3. A sütimasszát őzgerincformába is önthetjük, én egy szilikon téglaformában sütöttem meg.
  4. A sütés ideje kb. 50-60 perc, hogy ne piruljon túl a teteje, közben letakarhatjuk sütőpapírral.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4953
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 14.

Ajánló

Egy nagyon finom, egészséges és gyorsan fogyó sütirecept, érdemes kipróbálni:-)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aszalt gyümölcsös sárgarépa süti
Nihonka 340 recept

Könnyen elkészíthető, egészséges recept, kezdő háziasszonyok is bátran nekifoghatnak. Méz helyett használhatunk édesítőszert, bármilyen aszalt gyümölcsöt és magokat, ízlés szerint.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...