Ananászos-chilis káposztasaláta
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
132
Kalória
3.4g
Fehérje
20.6g
Szénhidrátok
5.7g
Zsír
236.3g
Víz
5.9g
Koleszterin
5.8g
Rost
12.1g
Cukor
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
132
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
529
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 5.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 307.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 69 mg
-
Nátrium 95 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 6 mg
Víz
-
Összesen 236.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 102 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 180 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 48 micro
-
β-karotin 364 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 511 micro
Összesen
132
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 13.6 g
Zsír
-
Összesen 22.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1229 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 404 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 146 mg
-
Foszfor 277 mg
-
Nátrium 382 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82.4 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 23 mg
Víz
-
Összesen 945 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 179 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 408 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 718 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 390 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 193 micro
-
β-karotin 1457 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2043 micro
Összesen
529
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.9 g
Zsír
-
Összesen 1.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 78.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 18 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 60.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 46 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 12 micro
-
β-karotin 93 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 131 micro
Összesen
34
kcal
Elkészítés
- A chilit megtisztítjuk, kettévágjuk, a magokat kivágjuk, majd a paprikát apróra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével és az apróra vágott chilivel. Sóval, borssal ízesítjük.
- A megtisztított ananászt kockákra vágjuk. A káposztát vékonyra gyaluljuk. Az újhagymát vékony gyűrűkre vágjuk. Az egészet egy edénybe rakjuk, ráöntjük a mártást és jól összekavarjuk. Lefedve legalább egy órát a hűtőben állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Friss ananász helyett elkészthetjük ananászkonzervvel is.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!