Tejszínes-gombás szósz
Leírás
A tejszínes gombaszószt általában magunk készítjük, de manapság előregyártott formában megtaláljuk a boltok polcain. Felhasználása igen sokrétű: tésztaételekhez szószként magában vagy más zöldségekkel, hússal kombinálva, sültek mellé öntetként, csíkokra vágott csirkemellhez szószként.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Konzerv vagy üveges kiszerelésben fénytől védett, hűvös helyen a csomagoláson feltüntetett időpontig eláll, felbontás után azonnal felhasználandó.
100g Tejszínes-gombás szósz
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
2 g
szénhidráttartalom
4 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
350 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
2 g
ásványi anyagok
Nátrium
350 mg
szénhidrát
cukor
1 g
vitaminok