Szentjánoskenyérmag liszt

Szentjánoskenyérmag liszt

Leírás

Eredeti szerepe szerint élelmiszeripari adalékanyag a szentjánoskenyérfa magjából kinyert lisztnek, sűrítő-, térfogatnövelő-, stabilizáló-, emulgeáló anyagként használják. Ma azonban már önálló élelmiszerként is megtalálhatjuk, gluténmentes lisztkeverékek vagy a paleo konyha alkotórészeként. fotó: flickr/Comrade Foot

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Szentjánoskenyérmag liszt

fehérjetartalom

4.62 g

zsírtartalom

0.503 g

szénhidráttartalom

88.88 g

víztartalom

3.58 g

gramm szentjánoskenyérmag liszt?

Top ásványi anyagok

Kalcium

348 mg

Foszfor

79 mg

Magnézium

54 mg

Nátrium

35 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.366 g

Kolin

11.9 mg

Niacin - B3 vitamin

1.897 mg

E vitamin

0.63 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4.62 g

Zsír

telített zsírsav

0.09 g

egyszeresen telített zsírsav

0.197 g

többszörösen telített zsírsav

0.216 g

ásványi anyagok

Kalcium

348 mg

Vas

2.94 mg

Magnézium

54 mg

Foszfor

79 mg

Nátrium

35 mg

Cink

0.92 mg

Réz

0.571 mg

Mangán

0.508 mg

Szelén

5.3 µg

szénhidrát

rost

39.8 g

cukor

49.08 g

víz

3.58 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.053 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.461 mg

Niacin - B3 vitamin

1.897 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.047 mg

Folát

29 µg

Kolin

11.9 mg

Béta-karotin

8 µg

E vitamin

0.63 mg

A vitamin

1 µg

C vitamin

0.2 mg

B6 vitamin

0.366 g

4 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...