Selyemsonka

Selyemsonka

Leírás

A selyemsonka pulykacombból készülő, lehelet vékonyra szeletelt felvágott. Összetevői: pulykahús, ivóvíz, tejfehérje, étkezési só, szőlőcukor, tápiókakeménytő, emulgeálószerek. Ehetjük önmagában, de használhatjuk szendvics, sonkás saláták és tészták, valamint különböző sonkatekercsek alapanyagaként is. Kapható medvehagymával, sajttal, illetve pikáns fűszerekkel és paprikával ízesített változata is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Selyemsonka

fehérjetartalom

15 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2 g

víztartalom

0 g

gramm selyemsonka?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti bableves

A Húsvétot mindig lelkes készülődés, és a jó minőségű házilag füstölt sonkák utáni hajtóvadászat előzi meg. A nagyszombati vacsora elteltével azonban legtöbben telítődnek a ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!