Négercsók
Leírás
Süveg alakú habdesszert, mely az 1980-as évek végén kezdett ismertté válni Magyarországon. A vékony ostyalap korongokat csokoládémázas habsüveg borítja. A hab eredetileg tojásfehérjéből készült, manapság olykor tejszínnel helyettesítik. A habkrém ízesítése szerteágazó: a citromtól a vanílián, málnán át egészen a puncsig, mindenféle ízben kóstolható.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
100g Négercsók
fehérjetartalom
1 g
zsírtartalom
3 g
szénhidráttartalom
65 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
1 g
Zsír
telített zsírsav
3 g
ásványi anyagok
szénhidrát
cukor
24 g
vitaminok