Négercsók

Négercsók

Leírás

Süveg alakú habdesszert, mely az 1980-as évek végén kezdett ismertté válni Magyarországon. A vékony ostyalap korongokat csokoládémázas habsüveg borítja. A hab eredetileg tojásfehérjéből készült, manapság olykor tejszínnel helyettesítik. A habkrém ízesítése szerteágazó: a citromtól a vanílián, málnán át egészen a puncsig, mindenféle ízben kóstolható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.

100g Négercsók

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

3 g

szénhidráttartalom

65 g

víztartalom

0 g

gramm négercsók?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

24 g

vitaminok

4 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...