Libanyak bőr

Libanyak bőr

Leírás

A liba nyakát fedő, rugalmas bőrréteg. A magyar konyha kedvelt fogása a liba ezen részének megtöltése. A fűszeres, húsos, zöldséges masszával töltött libanyakat lehet sütni, vagy főzni, párolt káposztával, burgonyával önálló étel, húslevesbe főzve pedig tökéletes levesbetét.

Mikor vegyem

Főleg őssze, Márton-nap táján könnyű hozzájutni.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Libanyak bőr

fehérjetartalom

13.33 g

zsírtartalom

109029.43 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

54.22 g

gramm libanyak bőr?

Top ásványi anyagok

Foszfor

100 mg

Nátrium

63 mg

Magnézium

13 mg

Kalcium

11 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.09 g

Niacin - B3 vitamin

3.987 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.692 mg

Retinol

76 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13.33 g

Zsír

telített zsírsav

9.08 g

egyszeresen telített zsírsav

13.54 g

többszörösen telített zsírsav

6.81 g

koleszterin

109 g

ásványi anyagok

Kalcium

11 mg

Vas

1.08 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

100 mg

Nátrium

63 mg

Cink

0.93 mg

Réz

0.041 mg

Mangán

0.019 mg

Szelén

12.3 µg

szénhidrát

víz

54.22 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.033 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.069 mg

Niacin - B3 vitamin

3.987 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.692 mg

Folát

3 µg

Retinol

76 µg

Béta-karotin

6 µg

D vitamin

24 µg

K vitamin

2.9 µg

B12 vitamin

0.23 µg

A vitamin

76 µg

B6 vitamin

0.09 g

3 találat

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...