Libanyak bőr
Leírás
A liba nyakát fedő, rugalmas bőrréteg. A magyar konyha kedvelt fogása a liba ezen részének megtöltése. A fűszeres, húsos, zöldséges masszával töltött libanyakat lehet sütni, vagy főzni, párolt káposztával, burgonyával önálló étel, húslevesbe főzve pedig tökéletes levesbetét.
Mikor vegyem
Főleg őssze, Márton-nap táján könnyű hozzájutni.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Libanyak bőr
fehérjetartalom
13.33 g
zsírtartalom
109029.43 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
54.22 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
100 mg
Nátrium
63 mg
Magnézium
13 mg
Kalcium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.09 g
Niacin - B3 vitamin
3.987 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.692 mg
Retinol
76 µg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
13.33 g
Zsír
telített zsírsav
9.08 g
egyszeresen telített zsírsav
13.54 g
többszörösen telített zsírsav
6.81 g
koleszterin
109 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
1.08 mg
Magnézium
13 mg
Foszfor
100 mg
Nátrium
63 mg
Cink
0.93 mg
Réz
0.041 mg
Mangán
0.019 mg
Szelén
12.3 µg
szénhidrát
víz
54.22 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.033 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.069 mg
Niacin - B3 vitamin
3.987 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.692 mg
Folát
3 µg
Retinol
76 µg
Béta-karotin
6 µg
D vitamin
24 µg
K vitamin
2.9 µg
B12 vitamin
0.23 µg
A vitamin
76 µg
B6 vitamin
0.09 g